Kennisgeving besluit op aanvraag evenementenvergunning - 19 t/m 21 augustus 2020 - Kinder Vakantie Werk Eerde

De gemeente heeft op 1 april 2020 een besluit genomen op de aanvraag voor een evenementenvergunning op locatie Bergweg te Eerde. De aangevraagde vergunning is verleend. De vergunning betreft tevens een verzoek om een gebruiksmelding op grond van de Bbgbop.

Gegevens

Omschrijving: 19 t/m 21 augustus 2020 - Kinder Vakantie Werk Eerde

Locatie: Bergweg te Eerde

Zaaknummer: VEV-2020-051

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken vanaf 2 april 2020 bezwaar aantekenen bij het bestuursorgaan dat de beslissing heeft genomen (het college van burgemeester en wethouders of de burgemeester), Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend. U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.meierijstad.nl.

Als u het besluit wilt laten schorsen kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden gevoegd. Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Nadere informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl .

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening.

Naar boven