Kennisgeving besluit doorlopende ontheffing sluitingstijden voor de kantine tafeltennisclub Prins Willem Alexander Sportpark 9 te Veghel

De burgemeester van de gemeente Meierijstad heeft op 12 februari 2020 een besluit genomen op de aanvraag voor een doorlopende ontheffing van sluitingstijden op locatie Prins Willem Alexander Sportpark 9 te Veghel. De aangevraagde ontheffing is verleend.

Gegevens aanvraag

Locatie: Prins Willem Alexander Sportpark 9 te Veghel

Zaaknummer: AOT-2019-023

Indienen bezwaarschrift

Tegen dit besluit kunnen rechtstreeks belanghebbenden ingevolge de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken vanaf 14 februari 2020 een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en in elk geval bevatten:

  • naam en adres van degene die het bezwaar indient;

  • dagtekening;

  • omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • de gronden van het bezwaar.

Voorlopige voorziening

Het indienen van bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Het kan zijn dat u van mening bent dat hierdoor een onaanvaardbare situatie ontstaat, die zo spoedeisend is dat op korte termijn een voorlopige voorziening moet worden getroffen. In dat geval kunt u de Voorzieningenrechter van rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA, te ’s-Hertogenbosch, schriftelijk verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden overlegd.

Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen via 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening.

Naar boven