Gemeente Borne - ontwerpomgevingsvergunning - verbouwen van de voormalige pastorie (rijksmonument) - Grotestraat 122, Borne

Het college van burgemeester en wethouders is van plan de volgende vergunning te verlenen:

 

Voor: het verbouwen van de voormalige pastorie (rijksmonument)

Locatie: Grotestraat 122 te Borne

 

Inzage

Bovenstaand ontwerpbesluit en de stukken liggen ter inzage van 1 oktober 2020 t/m 11 november 2020 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. In verband met de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus kunnen er voorlopig geen afspraken worden gemaakt om ter inzage gelegde stukken in te zien. In plaats daarvan kunt u een mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen van 1 oktober 2020 t/m 11 november 2020 een mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.

Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient vóór 10 november 2020 een afspraak te maken met het team Uitvoering, telefoonnummer 074-2658524.

De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld om te reageren op de ingediende zienswijzen. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

Naar boven