Gemeente Westvoorne - verkeersbesluit - instellen eenrichtingsverkeer - Vestalaan, Rockanje

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om op de Vestalaan in Rockanje een éénrichtingsverkeer in te stellen voor gemotoriseerd verkeer

Met de oplevering van de nieuwbouw Landgoed Drenkeling vindt er een toename plaats van het aantal verkeersbewegingen (intensiteiten) op het wegvak van de Vestalaan. De Vestalaan kenmerkt zich als een smal profiel waardoor verkeer elkaar lastig kan passeren. Hierdoor ontstaan er gevaarlijke situaties doordat er wordt uitgeweken naar het trottoir. Om de (verkeers)veiligheid te waarborgen op dit wegvak is heeft het college van B&W besloten om het verkeerbesluit voor het instellen van éénrichtingsverkeer op de Vestalaan in Rockanje vast te stellen. Het besluit zal uitgevoerd worden conform bijgevoegde tekeningen.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Westvoorne, ter attentie van de commissie voor de bezwaar- en de beroepschriften, Postbus 550, 3235 ZH in Rockanje.

 

 

 

Naar boven