Gemeente Westvoorne - verkeersbesluit - aanwijzen van een parkeerplaats voor uitsluitend opladen elektrische voertuigen - Middellandweg, Oostvoorne

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om op de Middellandweg in Oostvoorne een parkeervak aan te wijzen voor het laden van uitsluitend elektrische voertuigen, e.a. conform tekening.

Door maatschappelijke ontwikkelingen worden er steeds meer (semi)elektrische auto’s aangeschaft. Hierbij ontstaat de vraag naar elektrische oplaadpunten binnen de leefgebieden.

De gemeente stimuleert maatregelen in het kader van duurzaamheid. Het aanwijzen van parkeerplaatsen voor uitsluitend elektrische auto’s met daarbij een oplaad punt valt binnen de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente.

Het college van B&W heeft besloten om het verkeerbesluit voor het aanwijzen van een parkeervak op de Middellandweg in Oostvoorne vast te stellen. Het besluit zal uitgevoerd worden conform bijgevoegde tekeningen.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Westvoorne, ter attentie van de commissie voor de bezwaar- en de beroepschriften, Postbus 550, 3235 ZH in Rockanje.

Naar boven