Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Graaf Florisweg 28

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Graaf Florisweg 28' ter inzage leggen.

Het bestemmingsplan ‘Graaf Florisweg 28’ voorziet in nieuwbouw op het perceel waar nu één woning staat. Het initiatief betreft het realiseren van één vrijstaande woning en een twee-onder-éénkap woning met daarbij horende parkeergelegenheid.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Graaf Florisweg 28' ligt van 1 oktober tot en met 11 november 2020 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • 1.

    Digitaal via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ 

  • 2.

    Op papier tijdens de openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda. Let op: maak in verband met het coronavirus hiervoor een afspraak via telefoonnummer 14 0182.

Kijk voor meer informatie op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0513.GraafFlorisweg28-ON01.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Graaf Florisweg 28’. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer J. Luitwieler, telefoonnummer 14 0182.

Gouda, 30 september 2020

Naar boven