Kennisgeving besluit tot verlening omgevingsvergunning - Aduarderdiep 13 in Feerwerd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier geven overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor de nieuwbouw van een ligboxenstal en het aanleggen van sleufsilo's op het perceel Aduarderdiep 13 in Feerwerd, kadastraal bekend gemeente Ezinge, sctie E, nummer 521, geregistreerd onder Z201904557.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  •  

    Bijbehorend bouwwerk bouwen;

  •  

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Genoemde werkzaamheden zijn strijdig met het bestemmingsplan, maar willen wij mogelijk maken. Omdat voor deze werkzaamheden ook een Verklaring van geen bedenkingen (VVGB) in het kader van de Natuurbeschermingswet (Nbw) dient te worden aangevraagd, wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning, het ontwerp VVGB Nbw en alle bijbehorende stukken hebben met ingang van 5 augustus 2020 gedurende zes weken tot en met 11 september 2020 ter inzage gelegen. Tegen het voornemen om de beschikking te verlenen zijn geen zienswijzen ingediend.

Instellen beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking een beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen (postbus 150, 9700 AD Groningen). Een beroepschrift dient te worden ondertekend en ten minste de volgende gegevens te bevatten:

  •  

    de naam en het adres van de indiener;

  •  

    de dagtekening;

  •  

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  •  

    de gronden van het beroep.

Er kan ook digitaal beroep ingesteld worden bij genoemde rechtbank via loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet men wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven