Ontwerpbesluit vaststellen hogere waarde Wet geluidhinder – Reeuwijk, Zoutmansweg 68-70

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn van plan het volgende besluit te nemen:

  • -

    het vaststellen van een hogere geluidswaarde voor het bestemmingsplan Zoutmansweg 68-70 in Reeuwijk.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken ligt van donderdag 1 oktober 2020 tot en met woensdag 1 november 2020 op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl/ruimtelijke-plannen Zoutmansweg 68-70);

  • -

    op papier tijdens de openingsuren (tussen 09:00 uur en 17:00 uur) in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Bodegraven.

Gezien de maatregelen die momenteel van kracht zijn voor het bestrijden van het coronavirus (COVID-19), raden wij u sterk aan om de stukken digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • op afspraak inzien van de fysieke stukken in het gemeentehuis;

  • indien een afspraak in het gemeentehuis voor u niet mogelijk is, zoeken wij in overleg met u naar een passende oplossing.

Voor nadere informatie, het maken van een afspraak of het zoeken naar een maatwerkoplossing kunt u ons bellen via het algemene telefoonnummer (0172 - 522522) of een e-mail sturen naar info@bodegraven-reeuwijk.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk, per adres: Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088 - 54 50 000). Zienswijzen kunnen tevens per e-mail worden ingediend via info@odmh.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over het ontwerpbesluit kunnen later beroep instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven