Evenementenvergunning Intocht Sint Nicolaas

Op 24 september 2020 heeft de burgemeester een evenementenvergunning verleend voor de Intocht van Sint Nicolaas.

Het evenement, georganiseerd door de stichting Sint Nicolaas comité Son en Breugel, vindt plaats op zondag 15 november 2020 tussen 13:00 en 16:00 uur.

Vanwege de corona-voorschriften is de route anders dan afgelopen jaren.

De route loopt vanaf sporthal de Bongerd Astroïdenlaan via Van Gentlaan, Evertsenlaan, Piet Heinlaan, Sint Hubertuslaan, Van den Elsenstraat, Pieter Brueghelplein, Veerstraat, Wilhelminalaan en Nieuwstraat naar het terrein van stichting SWZ “Zonhove”.

De burgemeester heeft voor dit evenement ontheffing verleend van artikel 3, lid 1 van de Zondagswet.

Ter inzage

Het besluit ligt zes weken ter inzage bij de afdeling Dienstverlening, in het gemeentehuis, tijdelijke locatie De Vijverberg, Rembrandtstraat, 5691 DZ, Son en Breugel.

Stukken digitaal inzien

In verband met de coronacrisis kunt u de ter inzage gelegde stukken ook digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor contact opnemen met het algemene telefoonnummer van de gemeente: 0499-491491.

Bent u het niet eens met een besluit?

Als u het niet eens bent met het besluit, kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij de burgemeester Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook afgeven in het gemeentehuis of digitaal indienen via onze website met DigiD.

U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken nadat het besluit bekend is gemaakt (verzonden of uitgereikt) aan de belanghebbenden.

Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl .

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten: - de handtekening van de indiener - de dagtekening / datum van ondertekening - de naam en het adres van de indiener - een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is - de reden waarom u het niet eens bent met het besluit

Corona

We hebben de organisatie geadviseerd om de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten te houden.

 

Naar boven