Gemeente Bergeijk - vergadering commissie Bezwaarschriften woensdag 30 september 2020

De Commissie Bezwaarschriften komt op woensdag 30 september 2020 bijeen in het gemeentehuis aan de Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk.

De commissie zal op deze avond bestaan uit de volgende leden:

De heer mr. M.P.H. Gofers (voorzitter), mevrouw mr. S.T.P. Joosten (lid) & mevrouw drs. H.L.G. van Overdijk (lid).

De volgende bezwaarschriften worden behandeld:

19.30 uur:

Een bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 8 juni 2020, waarbij een verzoek om subsidie is afgewezen.

20.15 uur:

Een bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 4 juni 2020, inhoudende het niet in behandeling nemen van een verzoek om handhaving.

Voor nadere informatie over deze hoorzitting en de te behandelen zaken verwijzen wij u naar de website www.bergeijk.nl/vergaderdata of kunt u contact opnemen met de plaatsvervangend secretaris van de Commissie Bezwaarschriften, mevrouw mr. A. Poetai, bereikbaar via telefoonnummer 0497-551455 of via e-mail a.poetai@bergeijk.nl.

De zittingen van de Commissie Bezwaarschriften zijn openbaar tenzij de commissie ten aanzien van een bepaald bezwaarschrift besluit het horen besloten te laten plaatsvinden

Wij verzoeken u vriendelijk om uw aanwezigheid vooraf aan te kondigen indien u een zitting bij wilt wonen (publiek). Dit in verband met de te treffen corona-maatregelen. U kunt hiervoor contact opnemen met de plaatsvervangend secretaris van de Commissie Bezwaarschriften, mevrouw mr. A. Poetai, bereikbaar via telefoonnummer 0497-551455 of via e-mail a.poetai@bergeijk.nl.

Naar boven