Verkeersmaatregelen

 

Artikel 1  

Industrieterrein Theodorushaven, Noordland en de Poort

Randweg West:

Van 1 oktober vanaf 19:00 t/m 2 oktober 0.50 uur is het gedeelte tussen de Ringersweg en de Lelyweg in zuidelijke richting afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

Halsteren

Verduinbos

Tot en met 8 oktober wordt er gewerkt aan de bestrating waardoor de rijbaan gefaseerd is afgesloten.

Bedrijventerrein Lage Meren

Marconilaan

I.v.m. werkzaamheden aan de waterleiding is de rijbaan ter hoogte van het kruispunt met de Wattweg in beide richtingen afgesloten van 28 september t/m 4 oktober. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Havenkwartier

Wittoucksingel

I.v.m. met het bouwrijp maken van de woonwijk Nieuwe Vesting is het fietspad langs de Van Konijnenburgweg en de Wittoucksingel afgesloten t/m 16 oktober.

Centrum

Arnoldus Asselbergsstraat

Het fietspad voor de voormalige V&D is afgesloten voor bouwwerkzaamheden tot eind 2021. Het doorgaande fietsverkeer wordt omgeleid.

Antwerpsestraat / Van Dedemstraat / Auvergenestraat / Glymestraat

Door werk aan de waterleiding wordt door Brabant Water gefaseerd de volledige rijbaan afgesloten t/m 20 november. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Fort Zeekant

Casper Fagellaan

I.v.m. de aanleg van het park Belvedère is de rijbaan tussen de Borgvlietsedreef en de van der Helmstraat afgesloten t/m 24 december.

Ter informatie: Calamiteiten, noodreparaties en andere spoedwerkzaamheden met een afsluiting of zware verkeershinder als gevolg, kunnen niet altijd via deze manier worden gecommuniceerd. Kijk daarom voordat u vertrekt even op https://melvin.ndw.nu/publicen www.vananaarbeter.nl.

 

Naar boven