Bekendmaking verleende vergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening, week 40, 30 september 2020

 

• Grand café De Korenbeurs, de heren Zwartepoorte, voor het plaatsen van een terras met overkapping op het plein voor de Korenbeurs, Markt 6 in Kruiningen, tijdens de kermis van Kruiningen van 30 september 2020 tot en met 3 oktober 2020 (terras open op woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 24.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 02.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 00.30 uur).

• Mevrouw K.H. Pietersen en de heer B. Hu, voor het exploiteren van een horecabedrijf, Chinees Restaurant Peking, Damstraat 1, 4401 AA in Yerseke. Deze exploitatievergunning is geldig tot 30 september 2025.

 

Rechtsmiddelen

Indien u het met deze besluiten niet eens bent, kunt u hiertegen binnen 6 weken na verzending ervan op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar aantekenen. U moet het bezwaarschrift richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen.

 

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

• de naam en het adres van de indiener;

• de datum;

• een omschrijving van het besluit, waartegen het bezwaar is gericht;

• de grond(en), waarop het bezwaar is gebaseerd.

 

De werking van deze besluiten worden niet geschorst door het indienen van een bezwaarschrift. Wel kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift, aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen een voorlopige voorziening te treffen. Voor het adres van de rechtbank en voor uitleg over deze procedure verwijzen wij u naar de internetpagina: www.rechtspraak.nl. Via het ‘digitale loket Rechtbank’ op deze website kunt u ook digitaal vragen om een voorlopige voorziening.

 

 

Kruiningen, ‎30 september 2020

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

P.C.E. Kil

Hoofd afdeling Advies en Ondersteuning

Naar boven