Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure Noordermeerdijk te Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend, dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning te verlenen:

Vergunning: omgevingsvergunning

Voor: het realiseren van een zonnepark met bijbehorende werken

Locatie: Noordermeerdijk te Noordoostpolder

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van1 oktober 2020 bij loket woonomgeving in het gemeentehuis te Emmeloord. Zonder afspraak bent u welkom op maandag- en woensdagochtend van 08.30 - 12.00 uur, of maak telefonisch een afspraak.

Zienswijzen

Voordat ik een definitieve beslissing neem op de aanvraag zal de aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken op grond van de Algemene wet bestuursrecht zes weken ter inzage worden gelegd. Een ieder kan binnen zes weken na start van de terinzagetermijn schriftelijke of mondeling zienswijzen naar voren brengen tegen de ontwerpvergunning bij het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient binnen de bovengenoemde periode een afspraak plaats te vinden.

Naar boven