Gemeente Lingewaard - verlening omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure - veranderen van de veestapel - Looveer 14, Huissen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een besluit hebben genomen inzake een omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is.

Verleend

Zaakid: 1952114700

OLO-nummer: 4814285

Omschrijving: het veranderen van de veestapel

Adres: Looveer 14 in Huissen

Activiteit: Omgevingsvergunning onderdeel milieu (art 2.1 lid 1 e Wabo)

Besluit: Verlenen

Datum ondertekening: 16 september 2020

Datum verzending: 16 september 2020

Inzien

De bovengenoemde besluiten in het kader van de uitgebreide procedure met de hierop betrekking hebbende documenten liggen ter inzage van donderdag 1 oktober 2020 tot 12 november 2020.

Indienen beroepschrift

Belanghebbende, die door deze beschikkingen rechtstreeks in hun belang menen te zijn getroffen, kunnen op basis van de Algemene Wet Bestuursrecht, binnen bovengenoemde periode, tegen het besluit beroep instellen bij de rechtbank. Het beroepschrift kunt u zenden aan; Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen over het onderwerp naar voren heeft gebracht. Ook kan, indien er sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening, met betrekking tot een besluit waartegen beroep is ingesteld, worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U moet dan wel een afschrift van het ingediende beroepschrift bijvoegen.

 

Naar boven