Ontwerp omgevingsvergunning brandveilig gebruik basisschool en kinderdagverblijf Ouwlandsedijk 27 Nuenen c.a.

Ontwerp omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 24 september 2020 besloten in beginsel medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit: ‘brandveilig gebruik van de bestaande bebouwing’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel d Wabo).

Het adres is Ouwlandsedijk 27 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2019-0073. Het betreft het brandveilig gebruik van een basisschool en een kinderdagverblijf.

Ter inzage legging

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 29 september 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De ontwerp-omgevingsvergunning kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Indienen zienswijze

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over deze ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

U kunt een brief per post of online naar ons sturen. U kunt dat doen via de website www.nuenen.nl/elektronische-brief. Een elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt, hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Nuenen, 28 september 2020

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven