Hogere Grenswaarden Jan van Gentstraat 80 te Badhoevedorp

In het kader van de omgevingsvergunning voor het realiseren van een nieuwe woning op Jan van Gentstraat 80 te Badhoevedorp, dienen Hogere grenswaarden wegverkeerslawaai te worden vastgesteld voor de realisatie van deze woning.

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat ten gevolge van het wegverkeerslawaai van de Jan van Gentstraat op de gevels van de nieuwe woning een hogere geluidsbelasting optreedt dan de voorkeursgrenswaarde. De geluidsbelasting ten gevolge van het wegverkeerslawaai bedraagt maximaal 51 dB.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer hebben besloten om voor bovengenoemde bouwmogelijkheid op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast te stellen.

Vanaf 29 september 2020 ligt het besluit met bijlage(n) gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis te Hoofddorp. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9 -17 uur. Een afspraak hiervoor maakt u via 0900 – 1852.

 

Een belanghebbende kan binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naar boven