Zuiderkroon 6 Hoogezand, Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Z2020-00004801

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Groningen maakt bekend de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te hebben verleend, en te hebben verzonden aan de aanvrager:

 

- Zuiderkroon 6, 9602 MZ Hoogezand, Gemeente Midden-Groningen, voor het verschaffen van dagverblijf aan meer dan 10 personen jonger dan 12 jaar, 22 september 2020

 

Inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 1 oktober 2020 tot en met 11 november 2020 ter inzage bij:

- Het gemeentehuis van de gemeente Midden-Groningen, Gorecht-Oost 166, 9603 AC Hoogezand

 

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of kunnen aantonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank Noord- Nederland, Locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Tevens bestaat de mogelijkheid om een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland in te dienen.

 

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Gemeente Midden-Groningen, telefoonnummer 0598 37 37 37.

 

 

 

Naar boven