Ontwerp wijzigingsplan ontwerpwijzigingsplan “Wintermanshof ong., Duizel”

 

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Wintermanshof ong., Duizel” met ingang van 1 oktober 2020 tot 12 november 2020 ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPDWintermhof1006-ONTW.

 

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan is de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Kom Duizel. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het realiseren van een woning

 

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt; u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met mevrouw C. van der Krieken, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

 

Naar boven