Vrijthof 20A-20B-20C01-20C02 te Maastricht. Afgehandelde omgevingsvergunning, het uitbreiden van Hotel Hustinx

 

Referentienummer dossier: 19-1704WB

Vrijthof 20A-20B-20C01-20C02

het uitbreiden van Hotel Hustinx

Datum ontvangst aanvraag: 17-08-2019

Datum besluit: 05-08-2020

Startdatum beroeptermijn: 06-08-2020

Procedure: Deze beschikking is voorbereid volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure.

Besluit: verleend

 

Beroep instellen

De beschikking treedt in werking, mag gebruikt worden voor uitvoering, de dag nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 6:8 juncto 7:1 Algemene wet bestuursrecht (Awb) binnen 6 weken met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen tegen dit besluit.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:

- de naam en adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep gericht is;

- de gronden van het beroep.

Het beroepschrift dient gericht te worden aan de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het indienen van een beroepschrift is een griffierecht verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Met schorsende werking wordt bedoeld dat de vergunning (nog) niet mag worden gebruikt. Om de inwerkingtreding van het besluit en de gevolgen daarvan op te schorten kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

 

Nadere informatie

Voor algemene informatie over deze aanvraag of om een afspraak te maken om deze aanvraag in te zien kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

 

Naar boven