Adresonderzoek onbekende verblijfplaats (uitschrijven uit basisregistratie personen)

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

De onderstaande personen wonen niet meer op het adres waarop zij zijn ingeschreven in de basisregistratie personen. Hieronder is in een tabel aangegeven om wie het gaat en het nummer waaronder het bij ons geregistreerd is.

Adres/locatie

Naam

Status

Nummer

Everwijnstraat 25

7396 AD Terwolde

I. Yalçinkaya

Besluit genomen

Z-19-08681_2020-03112

Naast deze publicatie sturen wij een brief naar het laatst bekende adres waarin wij het genomen besluit meedelen.

Wat gebeurt er na een besluit tot uitschrijving

Als er besloten is tot uitschrijven, dan registreren wij in de basisregistratie personen dat betrokkene vertrokken is naar een onbekend land. Voordat wij dit besluit nemen, is eerst het voornemen tot uitschrijven per brief aan betrokkene meegedeeld. Als datum van ingang van de uitschrijving houden wij de datum aan waarop het voornemen tot uitschrijven is meegedeeld. Na uitschrijven kan betrokkene bijvoorbeeld niet meer bij de gemeente terecht voor reisdocumenten, rijbewijs of andere voorzieningen zoals bepaalde uitkeringen.

Bezwaar

Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit schriftelijk bezwaar maken bij ons college (Postbus 9000, 7390 HA Twello). Dit besluit treedt direct in werking, ook al maakt iemand bezwaar. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, de rechter het besluit buiten werking moet stellen? Dan vraagt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem) een voorlopige voorziening aan. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u bezwaar heeft gemaakt. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

Als u in deze lijst genoemd staat of als u, als lezer van dit artikel, informatie heeft over het adres van de genoemde personen, dan vragen wij u om contact op te nemen met Publiekszaken van de gemeente Voorst. Het telefoonnummer is 0571-27 99 11.

Twello, 22 januari 2020

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven