Wet geluidhinder Damweg 53

Het college van Barneveld deelt mee dat bij besluit van 29 mei 2020 op grond van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden voor de bouw van 7 woningen en een bedrijfsverzamelgebouw op het perceel Damweg 53 in Zwartebroek (hoek Damweg-Veenburgerweg) zijn vastgesteld.

De stukken met betrekking tot de hogere waarden liggen van 5 juni tot en met 17 juli 2020 ter inzage. U kunt het plan digitaal inzien via onderstaande links. Mocht u geen mogelijkheid hebben om het plan digitaal in te zien, dan kunt u individueel een afspraak maken om het plan in te zien via onze website (https://www.barneveld.nl/belastingen-en-vergunningen/afwijken-van-bestemmingsplan) of via telefoonnummer (0342) 495 335. Het gemeentehuis is vanwege de coronamaatregelen hiervoor alleen op afspraak te bezoeken. In verband met het vorenstaande zijn er ook geen medewerkers aanwezig om het plan toe te lichten. Indien u vragen heeft, kunt u deze mailen naar rodigitaal@barneveld.nl.

U vindt de officiële bekendmaking via https://www.barneveld.nl/over-barneveld/bekendmakingen/.

Er zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Op grond van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit geen beroep worden ingesteld, behoudens door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht. In het beroepschrift moet u gemotiveerd aangeven waarom u destijds geen zienswijze naar voren heeft kunnen brengen en waarom u het niet eens bent met de beslissing. Uw beroepschrift moet binnen de genoemde termijn zijn ingediend bij de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Ook kan tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling bestuursrechtspraak.

De Raad van State stuurt u bericht over het griffierecht dat u moet betalen voor het behandelen van uw beroepschrift en eventueel uw verzoek om voorlopige voorziening.

 

Barneveld, 4 juni 2020.

Naar boven