Voornemen ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)

Uit onderzoek door de gemeente Leidschendam-Voorburg blijkt dat de onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Het adresonderzoek leverde geen resultaat op. Dat wil zeggen dat deze personen voor de gemeente, administratief gezien, verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen.

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend het voornemen te hebben onderstaande personen uit te schrijven naar een onbekend land. Het betreft:

 

Boer, Jacob de geboren op 27 oktober 1987

Cabdulgaadir, Abdullah geboren op 6 juli 1999

Çiçek, Adem geboren op 18 maart 1998

Delacourtie, Cyril Bruno geboren op 18 juni 1971

Elst, Leendert van der geboren op 02 februari 1958

 

Staat uw naam hierboven of weet u waar een van bovenstaande personen verblijft, neem dan contact op met het Klant Contact Centrum (KCC), team burgerzaken. Dit is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14 070. Ook kunt u een mail sturen naar info@lv.nl.

 

Een ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan grote persoonlijke en/of financiële gevolgen hebben voor de betrokkenen. Er kunnen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer worden aangevraagd. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag en/of elke andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kan worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW.

 

Belanghebbenden kunnen binnen vier weken na publicatie van dit voornemen hun zienswijze schriftelijk of mondeling bekend maken via genoemde contactgegevens. Een brief richt men aan het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam.

 

Na vier weken wordt over het voornemen een definitief besluit genomen.

Naar boven