Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, wijzigingsplan Boekelseweg 1 te Erp’

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.9a lid 1 jo. 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, wijzigingsplan Boekelseweg 1 te Erp’, zoals dit door het college van Burgemeester en wethouders bij besluit van 31 maart 2020 gewijzigd is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 5 juni 2020 tot en met 16 juli 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, wijzigingsplan Boekelseweg 1 te Erp’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGV000WP0012019W-VG01

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, wijzigingsplan Boekelseweg 1 te Erp’ voorziet in een wijziging van de begrenzing (géén vergroting) van het agrarisch bouwvlak op het adres Boekelseweg 1 in Erp.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het collegebesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen;

  • 3.

    belanghebbenden, die bezwaren hebben tegen de aanpassingen, zoals die in het ontwerp wijzigingsplan zijn aangebracht.

    Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Peter Smulders van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel 4 juni 2020

Naar boven