Artemis ’15 Wehl, standplaats verkoopactie bloembollen bij winkelcentrum De Bongerd en verkoop bloembollen huis aan huis in Wehl op zaterdag 23 maart 2019, vergunning verleend.

Er is een standplaatsvergunning verleend aan Artemis ’15 voor de verkoop van bloembollen bij winkelcentrum De Bongerd in Doetinchem. Tevens is er vergunning verleend voor het huis-aan-huis verkopen van bloembollen in Wehl. Beide acties vinden plaats op zaterdag 23 maart 2019.

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. In dit bezwaarschrift moeten uw naam, adres en woonplaats staan. Ook moet u er een datum opzetten en onderaan de brief een handtekening. Het is belangrijk dat u ons college duidelijk maakt waarom u bezwaar maakt tegen dit besluit.

 

Ook als u bezwaar maakt, blijft dit besluit geldig. Als u dat niet wilt, dan kunt u de rechter vragen om het besluit te schorsen. Dit heet een voorlopige voorziening. U kunt de rechter om een voorlopige voorziening vragen door een brief te sturen naar de Voorzieningenrechter, Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het aanvragen van een voorlopige voorziening kost u geld.

 

 

Naar boven