Wet Bodembescherming, BUS melding locatie Stationstraat (nabij huisnr. 24) te Heerlen

 

BEKENDMAKING

 

Wet bodembescherming - besluit uniforme sanering

 

Burgemeester en Wethouders van Heerlen maken bekend dat op 13 maart 2019 (ingeboekt onder nummer Z-19208007) een melding is ontvangen ingevolge de Wet bodembescherming van Aelmans ECO B.V. (gemachtigd door NV WML) is ontvangen, met het voornemen om op de locatie plaatselijk aangeduid Stationstraat (nabij huisnr. 24) te Heerlen de bodem te saneren. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Heerlen, sectie D, nummer 9772 en de locatiecode is HL091701745.

 

Ter plaatse van de locatie is men van plan om een brandkraan te plaatsen, omdat de bodem is verontreinigd met lood is een bodemsanering nodig. De sanering betreft een tijdelijke uitname (artikel 1.2.c) zoals aangewezen in de regeling Besluit uniforme saneringen.

 

Tegen dit saneringsvoornemen is geen inspraak, bezwaar of beroep mogelijk. Indien het saneringsvoornemen in overeenstemming is met de eisen van het Besluit uniforme saneringen kan de saneerder vanaf vijf weken na de datum van ontvangst van de melding beginnen met de sanering.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. N. Gilissen -Hensgens van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon 14045/ 045-5605040.

Naar boven