Verleende exploitatievergunning - Bodegraven, Wilhelminastraat 31

Verleende exploitatievergunning ingevolge de Algemene plaatselijke verordening gemeente Bodegraven-Reeuwijk

De burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk heeft de volgende vergunning verleend:

  • -

    het exploiteren van een kipgrillroom op het perceel Wilhelminastraat 31 te Bodegraven (La Cuzine Food & Fresh).

Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden ter bescherming van het woon- en leefklimaat en de openbare orde in de omgeving van het bedrijf.

De datum van verzending van de vergunning is 5 maart 2019.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop de vergunning is verzonden een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Een bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, de datum en uw handtekening, een omschrijving van de verleende vergunning en de motivering van uw bezwaar.

Het indienen van een bezwaarschrift schort in de regel de werking van de vergunning niet op. Met andere woorden: de vergunning waartegen u bezwaar hebt, mag dus gebruikt worden. Als u dat niet wilt dan kunt u, nadat u bezwaar heeft gemaakt, om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag. U kunt een verzoek om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven