Ontwerpbestemmingsplan “Van Leeuwenhoekstraat tegenover 7-11, Reeuwijk” ter inzage (Overslaglocatie Zoutman)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op donderdag 21 maart 2019 het ontwerpbestemmingsplan “Van Leeuwenhoekstraat tegenover 7-11, Reeuwijk” ter inzage wordt gelegd.

Het plan betreft een herziening van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Zoutman e.o.” om een overslaglocatie op bedrijventerrein Zoutman mogelijk te maken. Naar aanleiding van het beleid ontmoedigen berijden wegen plassengebied met breedte- en gewichtsbeperking wordt op bedrijventerrein Zoutman een overslaglocatie gerealiseerd. De overslaglocatie is bedoeld om de overslag van groot en zwaar transport op kleiner en lichter vervoer voor het Reeuwijkse plassengebied te faciliteren.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt van donderdag 21 maart 2019 tot en met woensdag 1 mei 2019 voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl via het ID nummer: NL.IMRO.1901.BPvLeeuwenhoekstr-BP40;

  • -

    digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl/ruimtelijke-plannen (ontwerpbestemmingsplan Van Leeuwenhoekstraat tegenover 7-11, Reeuwijk);

  • -

    op papier tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum, Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl. 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingsuren in het gemeentehuis. Hiervoor moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0172 - 522 522. 

De gemeenteraad besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan. Ingediende zienswijzen worden daarbij betrokken.

Naar boven