Herplaatsing Straatnaambesluit Prinschelaan

Het College van Burgemeester en Wethouders van gemeente De Bilt heeft in de vergadering van 13 maart 2018 besloten:

Aan een nieuw aangelegde openbare ruimte, uitkomend op de Soestdijkseweg Noord te Bilthoven, de straatnaam “Prinschelaan” toe te kennen, op initiatief van toekomstige bewoners en na een positief advies van de Commissie Straatnaamgeving.

 

 

Rechtsverwijzing

 

Als u het niet eens bent met het genomen besluit, dan kunt u op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt. Dit kan digitaal alleen via de website www.debilt.nl. Het is niet mogelijk een bezwaarschrift per e-mail in te dienen. Schriftelijk bezwaar maken is wel mogelijk. Dit kan via Postbus 300, 3720 AH in Bilthoven.

 

Uw bezwaarschrift moet door u worden ondertekend en moet volgens artikel 6:5 Awb tenminste bevatten:

  • a.

    uw naam en adres;

  • b.

    de dagtekening;

  • c.

    een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaarschrift is gericht;

  • d.

    de gronden van uw bezwaar.

Om uw bezwaarschrift zo spoedig mogelijk af te kunnen handelen verzoeken wij u ook uw telefoonnummer te vermelden.

 

Bij spoedeisendheid is het mogelijk een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. Voorlopige Voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht. U moet wel eerst een bezwaarschrift hebben ingediend.

 

De verzoeker van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. De griffie van genoemde rechtbank kan informatie verstrekken over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

 

Naar boven