(Milieu-informatie) Wet bodembescherming; Besluit uniforme saneringen (De Brauwweg te Schiedam)

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Schiedam maken bekend dat op 27 februari 2019 de volgende melding als bedoeld in de artikelen 28 en 39b van de Wet bodembescherming is ontvangen van Stantec B.V.

Deze melding betreft het voornemen de bodem opeen gedeelte van het openbaar gebied van De Brauwweg (postcode 3125 AE), kadastraal bekend gemeente Schiedam sectie I nummer 6119 (gedeeltelijk) bekend onder de code AA060602130 te saneren volgens het Besluit Uniforme Saneringen categorie immobiel (art. 1.2.a).

Indien de melding in overeenstemming is met het Besluit uniforme saneringen kunnen de saneringswerkzaamheden binnen vijf weken na ontvangst van de melding aanvangen tenzij binnen een termijn van circa 4 weken na ontvangst van de melding schriftelijk is medegedeeld dat de melding niet in overeenstemming is met het Besluit uniforme saneringen. Indien de melding in overeenstemming is met het Besluit uniforme saneringen moet de saneerder uiterlijk 12 maanden na ontvangst van de melding zijn aangevangen met de saneringswerkzaamheden.

Deze mededeling betreft geen beschikking in de zin van artikel 1:3 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Het Besluit uniforme saneringen kent geen inspraak-, terinzageleggings-, zienswijzen-, bezwaar- en beroepsprocedure naar aanleiding van de melding.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Vergunningen en Handhaving, telefoon 14 010.

Wbb-code: AA060602130

 

Naar boven