Wijzigingsbesluit voor het verkopen van frites en aanverwante artikelen op het grasveld aan de Kloosterstraat en de Pater Eymardstraat in Stevensbeek (standplaats)

Op 5 februari 2019 is door burgemeester en wethouders van Sint Anthonis een vergunning verleend voor het wijzigen van de op 2 oktober 2018 verleende standplaatsvergunning tot het innemen van een standplaats met een verkoopwagen, voor de verkoop van frites en aanverwante artikelen, op het grasveld aan de Kloosterstraat en de Pater Eymardstraat in Stevensbeek. De wijziging heeft betrekking op de locatie van de standplaats. De verkoopwagen wordt een aantal meter naar rechts verplaatst. (verzonden 6 februari 2019)

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen rechtstreeks belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de datum van verzending van besluit(en) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis, postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Overigens schorst het indienen van een bezwaarschrift op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. Om de schorsing van dit besluit te bewerkstelligen moet u, indien onverwijlde spoed dat vereist, tegelijkertijd met of na de indiening van het bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA \'s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk ook op deze site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven