Besluit op aanvraag collectevergunning

Op 12 december 2019 heeft het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen onderstaande collectevergunning geweigerd op grond van artikel 5:13 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) aan:

Nederlandse Hartstichting voor het houden van een huis-aan-huis kledinginzameling in 2020.

Het besluit staat geregistreerd onder nummer Z/19/603985.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over dit besluit? Neem dan contact op met eenheid Publieksdienstverlening via telefoonnummer 14 0529.

 

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen bezwaar maken. Dit doet u door een bezwaarschrift in te dienen binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit. In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

1. uw naam en adres;2. de datum;3. een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt, en;4. de redenen waarom u het niet met het besluit eens bent.

U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen. Ook vragen wij u om een vermelding van het zaaknummer van het besluit waar u bezwaar tegen heeft mee te sturen en aan te geven op welk telefoonnummer of e-mailadres u te bereiken bent. Het bezwaarschrift moet u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle (Postbus 10067,8000 GB Zwolle).

U kunt ook digitaal het bezwaarschrift indienen via het “online formulier bezwaar maken” op de website van de gemeente Dalfsen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Naar boven