Ontwerpbeschikking Drank- en Horecawet paracommerciële vergunning, Hogenkampsweg 150 (zaaknummer 160118-2019)

De burgemeester maakt bekend dat met ingang van 16 december 2019 ter inzage ligt:

Een ontwerpbeschikking op een aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet ten behoeve van de inrichting, aan de Hogenkampsweg 150. te Zwolle.

Het betreft een beschikking voor een paracommerciële instelling als genoemd in artikel 4 van de Drank- en Horecawet.

Op de voorbereiding van de beslissing tot verlening van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het horecabedrijf aan een rechtspersoon als bedoeld in artikel 4 van de Drank- en Horecawet is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van toepassing.

Dit betekent dat de stukken (ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende bescheiden) van 16 december 2019. t/m 27 januari 2020ter inzage liggen bij de afdeling Fysieke Leefomgeving, sectie Vergunningen, Lübeckplein 2 te Zwolle, na telefonische afspraak op telefoonnummer 14038. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke reacties worden ingediend bij de afdeling Fysieke Leefomgeving, sectie Vergunningen, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

Tegen het definitieve besluit kan te zijner tijd geen beroep bij de administratieve rechter worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen als hiervoor vermeld naar voren heeft gebracht.

Naar boven