Verleende vergunning, standplaats, 24 december 2019, verkoop van Bloemen en planten op de Van Weedestraat/Dillenburglaan en Gevogelte en aanverwante producten op de standplaats in wc Soest-zuid, gemeente Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken bekend dat zij op 5 december 2019 op grond van artikel 5:18 van de Algemene Plaatselijke Verordening Soest vergunning hebben verleend voor het innemen van een standplaats op dinsdag 24 december 2019 voor de verkoop van:

 

  • Bloemen en planten op de Van Weedestraat/Dillenburglaan

  • Gevogelte en aanverwante producten op de standplaats in wc Soest-zuid

 

Voor vragen: mw. J.M. van den Berg, 035-6093638, postbus2000@soest.nl.

  

De stukken liggen ter inzage op afspraak bij het omgevingsloket. Voor het maken van een afspraak gaat u naar www.soest.nl/afspraak

 

Bezwaar maken

Bent u belanghebbende en het niet eens met een verleende of geweigerde vergunning of genomen besluit. Dan kunt u, binnen zes weken na publicatiedatum schriftelijk bezwaar maken bij de Burgemeester of Burgemeester en Wethouders van Soest.

 

Als bij de verleende vergunning een andere procedure is aangegeven, is deze leidend. In het bezwaarschrift vermeldt u in ieder geval:

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft (dagtekening);

  • een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt. U stuurt zo mogelijk een kopie van dit besluit mee;

  • de redenen waarom u bezwaar maakt;

  • ondertekening met uw handtekening.

 

Tijdens een bezwaarprocedure geldt het genomen besluit. Als u niet wilt dat het besluit al in werking treedt, kunt u naast uw bezwaar om een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Hier zijn kosten aan verbonden. Een verzoek om een voorlopige voorziening stuurt u naar: de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 AD Utrecht.

 

Naar boven