Aanvraag wijziging aanhangsel van een Drank- en Horecavergunning voor een paracommerciële rechtspersoon Charlotte Cuypersdreef 1 4834SR Breda

Kenmerk: Z2019-006672

Ontvangstdatum: 03-12-2019

Locatie: Charlotte Cuypersdreef 1 4834SR Breda

Omschrijving: Drank- en Horecavergunning artikel 30a Drank- en Horecawet

De burgemeester heeft een aanvraag ontvangen voor het wijzigen van het aanhangsel van de Drank- en Horecavergunning voor een paracommerciële rechtspersoon op Charlotte Cuypersdreef 1 4834SR Breda. Dit betreft het bijschrijven of verwijderen van een leidinggevende van de bestaande paracommerciële Drank- en Horecavergunning.

Een paracommerciële rechtspersoon voert horeca-activiteiten uit die los staan van de hoofddoelstelling. Ter voorkoming van oneerlijke concurrentie is het niet toegestaan om bijeenkomsten van persoonlijke aard de houden, zoals bruiloften en partijen, dan wel dit openlijk aan te prijzen. Dit wordt als voorschrift aan de vergunning verbonden.

Belanghebbenden kunnen op deze aanvraag een zienswijze indienen bij de burgemeester. Dit kan binnen zes weken na publicatie via www.breda.nl/zienswijze-indienen.

Aangevraagde en afgegeven vergunningen kunt u digitaal opvragen via www.breda.nl/contact onder vermelding van kenmerk, locatie en omschrijving.

Naar boven