Wet basisregistratie personen

 

De gemeente houdt bij op welk adres haar inwoners verblijven. Daarom moet een burger verplicht binnen vijf dagen na de verhuizing hiervan aangifte doen. Dit staat in de Wet basisregistratie personen (BRP).

 

Met onbekende bestemming vertrokken

Uit onderzoek blijkt, dat de volgende persoon niet (meer) op het adres woont dat in de BRP staat geregistreerd: D. Schigt (22-01-1985)

 

De gemeentewinkel heeft deze persoon een brief gestuurd. In deze brief staat dat hij/zij verplicht is aangifte te doen van verhuizing. Daarna heeft de gemeente laten weten, dat zij het adres gaat wijzigen in adres onbekend. De betrokkene heeft vervolgens vier weken de tijd gekregen om hierop te reageren. Dit heeft hij/zij niet gedaan. Daarom hebben wij het adres in de BRP veranderd in “onbekend adres”.

 

Hebt u bezwaar?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U stuurt een brief naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Doetinchem. Zo’n brief heet een bezwaarschrift. U moet deze brief versturen binnen zes weken na de dag waarop deze beslissing is gepubliceerd. Het adres van de gemeente Doetinchem is: Postbus 9020, 7000 HA, Doetinchem.

 

Naar boven