Ontwikkeling gronden gelegen aan Kruisweg 631 te Hoofddorp.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken op grond van het bepaalde in artikel 6.24 derde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 5 november 2019, onder besluitnummer 2019.0057808, een anterieure overeenkomst van grondexploitatie ex artikel 6.24 lid 1 Wro hebben gesloten met Sterk Metaal Vastgoed B.V., statutair gevestigd te Hoofddorp en kantoorhoudende te Oostzaan, inzake het verlenen van medewerking aan de ontwikkeling van de percelen grond kadastraal bekend gemeente Haarlemmermeer, sectie AK, nummers 1574 en 1038, gelegen aan Kruisweg 631-639 (oneven nummers) en 639A te Hoofddorp, ten behoeve van de ontwikkeling van een bouwplan tot realisering van een hotel.

In de overeenkomst zijn onder meer afspraken gemaakt over het bouwplan, de locatie-eisen en het verhaal van de door de gemeente te maken kosten voor de ontwikkeling en realisatie van het project op de ontwikkelaar.

Zakelijke beschrijving ter inzage.

Conform het bepaalde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening ligt vanaf 22 november 2019 gedurende zes weken een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ter inzage bij de informatiebalie van het Raadhuis in Hoofddorp. De overeenkomst zelf ligt niet ter inzage.

De zakelijke inschrijving is ook te vinden op deze website.

Geen reacties mogelijk.

Tegen de gesloten anterieure overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroepen worden ingediend.

 

Naar boven