Ontwerpwijzigingsplan Molenweg 54, Oud-Vossemeer - Veerweg ong, Tholen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan:

Wijzigingsplan: Molenweg 54, Oud-Vossemeer - Veerweg ong, Tholen

Plangebied:  Het plangebied is het perceel aan de Molenweg 54 te Oud-Vossemeer en het perceel op de hoek van de Veerweg en Postweg te Tholen.

Aanleiding: Dit wijzigingsplan heeft voor het perceel aan de Molenweg 54 te Oud-Vossemeer tot doel het wijzigen van de bestemming Agrarisch met bouwvlak naar Wonen met NED en voor de Veerweg te Tholen het realiseren van een agrarisch bouwvlak.

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ligt van 15 november 2019 tot en met 27 december 2019, dus gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.  

U kunt het ontwerpwijzigingsplan online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.wpveerwmolenTLNOVM-OW01

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

Naar boven