Gemeente Cuijk ontwerp-wijzigingsplan ‘Cuijk Centrum, 3 woningen Hertog Karellaan’

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Cuijk Centrum, 3 woningen Hertog Karellaan’ ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud van het ontwerp-wijzigingsplan

Het plangebied ligt ter plaatse van de voormalige locatie van het ROC aan de Jan van Cuijkstraat / Hertog Karellaan (5431 GC). Het plan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘maatschappelijk’ in de bestemming ‘wonen’. De wijziging maakt de bouw van drie vrijstaande woningen mogelijk.

 

Ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder een ontwerpbesluit voor het vaststellen van een hogere waarde voor de drie nieuw te bouwen woningen aan Hertog Karellaan ter inzage wordt gelegd.

 

Inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder met de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage met ingang woensdag 13 november 2019 tot en met dinsdag 24 december 2019. De uitgeprinte exemplaren kunnen worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerp-wijzigingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPWCuHertogKarel-ON01.

 

Reageren

Gedurende de voornoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouder van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M. Brugman, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-396600. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 12 november

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven