Gemeente Borger-Odoorn, Bestemmingsplan Borger ‘Hunebedcity’, ontwerp

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Borger ‘Hunebedcity’ van 14 november 2019 tot en met vrijdag 27 december 2019 ter inzage ligt.

Het plan voorziet in een uitbreiding en herinvulling van het voormalige gemeentehuis in Borger. Het gebouw wordt ingericht ten behoeve van het bedrijf van Lekker Hip en OXO Dagbesteding. Hunebedcity is een organisatie die werkt vanuit een bijzondere doelstelling. Zij werkt met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Men wil op locatie werk bieden aan ruim 50 mensen. Binnen deze maatschappelijke functie wordt onder andere nog ruimte geboden aan ondergeschikte horeca (200 m²), detailhandel (500 m²) en een inpak-/werkruimte (150 m²). Daarnaast wil Hunebedcity in het pand maximaal 10 wooneenheden realiseren ten behoeve van begeleid wonen. De voorzijde / entree van het pand wordt voorzien van een passende uitstraling.

Het bestemmingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.01BP0017-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

 

 

Naar boven