Ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, herziening Prinsenkamp 1’

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, herziening Prinsenkamp 1’ met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken, van 12 november tot en met 23 december 2019, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, herziening Prinsenkamp 1’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGV000BP0022019P-ON01

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, herziening Prinsenkamp 1’ maakt een vergroting van het bouwvlak en een uitbreiding van bedrijfsbebouwing mogelijk op het adres Prinsenkamp 1 in Boerdonk. Ook wordt de voormalige bedrijfswoning aan Boerdonksedijk 50 herbestemd naar burgerwoning.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Thieu van Asperen van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel 11 november 2019

Naar boven