Tervisielegging vastgesteld bestemmingsplan “Stroinkslanden Zuid- 3 locaties” (NL.IMRO.0153.R20180035-0003)

In zijn vergadering van 30 september 2019 heeft de gemeenteraad -met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening- het bestemmingsplan “Stroinkslanden Zuid- 3 locaties” gewijzigd vastgesteld.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op een locatie op de hoek van Het Stroink en de Hasmanlanden, een locatie op de hoek van Het Stroink en de Assinklanden en een locatie op de hoek van Het Stroink en de Hanenberglanden. Dit bestemmingsplan voorziet in de vervangende nieuwbouw van woningen op genoemde locaties waarbij in totaal 1 woning minder zal worden teruggebouwd dan voorheen hier aanwezig waren.

Inzien bestemmingsplan:

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 17 oktober 2019 zes weken voor een ieder ter inzage.

Bestemmingsplan digitaal inzien:

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.R20180035-0003

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

https://www.ruimtelijkeplannen.enschede.nl/plannen/NL.IMRO.0153.R20180035-/NL.IMRO.0153.R20180035-0003/

Tot de ter inzage gelegde stukken behoort onder andere een overzicht van de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht. Bij de vaststelling van het plan heeft de raad, ten opzichte van het ontwerp, de volgende wijzigingen in het plan aangebracht:

Kaart: aanpassing specifieke bouwaanduiding “Geluidwering’ voor de locatie aan de Hasmanlanden.

Regels: het artikel 5.2.2. onder d. (specifieke bouwaanduiding ‘Geluidwering’) tekstueel aangevuld.

Papieren versie bestemmingsplan inzien of nadere toelichting:

Wilt u liever de papieren versie van het vastgestelde bestemmingsplan inzien of een nadere toelichting? Onder het bovenstaande kopje ‘Ruimtelijke plannen Algemeen, Inzien / afspraak maken’ staan daarvoor de mogelijkheden.

Reageren

Van 18 oktober tot en met 28 november 2019 kunnen belanghebbenden, schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Indien het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpplan bij de vaststelling niet is gewijzigd kan geen beroep worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven