Verleende incidentele standplaatsvergunning, Diezerstraat t.h.v. nr. 80 (zaaknummer 160552-2019)

De burgemeester en/of burgemeester en wethouders van Zwolle hebben het volgende besluit genomen en verzonden:

Op 11 oktober 2019, is een incidentele standplaatsvergunning verleend voor het innemen van een standplaats voor Fuze Tea Hot op 19 oktober 2019, in de Diezerstraat t.h.v. nr. 80.

Dit besluit ligt ter inzage bij de afdeling Fysieke Leefomgeving, sectie Vergunningen, Lübeckplein 2 na telefonische afspraak op telefoonnummer 14038.

Tegen een besluit kan een belanghebbende binnen zes weken na datum van het betreffende besluit bezwaar maken bij het gemeentebestuur, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. Een bezwaarschrift dient naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar te bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

Naar boven