Standplaatsvergunning Jumbo 't Plein 29 t.b.v. oliebollenverkoop

Op 11 oktober 2019 is op grond van artikel 5:18 van de APV vergunning verleend voor het plaatsen van een blokhut naast de ingang van de Jumbo Supermarkt aan 't Plein 29 in Leusden.

De standplaats wordt ingenomen t.b.v. het bakken en verkopen van oliebollen vanaf 16 november tot en met 31 december 2019.

 

Indien uw belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, alsmede de gronden van het bezwaar. Uw bezwaarschrift dient u te richten aan de burgemeester en wethouders van Leusden, p/a secretariaat van de adviescommissie bezwaarschriften, postbus 150, 3830 AD Leusden. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken na de dag van bekendmaking (11 oktober 2019) van dit besluit. U kunt ook digitaal via het webformulier bezwaar maken, zie de URL www.leusden.nl/bestuur-en-organisatie/bezwaar.html.

Voor verdere informatie kunt u de brochure “Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid” raadplegen. Deze folder kunt u vinden in de publieksinformatiewinkel in de hal van Het Huis van Leusden of downloaden via de URL  www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2015/04/14/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid.

 

Naar boven