Ontwerpexploitatieplan ‘Offem-Zuid 2e herziening’ ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpexploitatieplan ‘Offem-Zuid 2e herziening’ ter inzage ligt. De procedure staat beschreven in artikel 6.14 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht.

Plangebied

Het plangebied van de 2e herziening omvat alle reeds uitgewerkte en nog uit te werken gronden die in het bestemmingsplan ‘Offem-Zuid’ zijn opgenomen. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 27 juni 2013.

Inhoud

Het ontwerp is opgesteld in het kader van de jaarlijkse herziening van het exploitatieplan. Het is bedoeld om eisen te stellen aan de ontwikkeling van dit gebied en de kosten van de grondexploitatie te verhalen om tot een eerlijke verdeling van kosten en baten tussen de verschillende grondeigenaren in het gehele gebied van Offem-Zuid te komen.

Ter inzage

Het ontwerpexploitatieplan ‘Offem-Zuid 2e herziening’ ligt met ingang van 16 oktober 2019 voor een periode van zes weken (tot en met 26 november 2019 ) ter inzage. Het is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.EPOffemZuid2H2-ON01.

Zienswijze indienen

Belanghebbenden kunnen een zienswijze indienen. Dit moet binnen de termijn van de terinzagelegging (tot en met 26 november 2019) en kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk of per e-mail (gemotiveerd en ondertekend). De zienswijze moet worden gericht aan: de gemeenteraad van Noordwijk, postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpexploitatieplan Offem-Zuid 2e herziening’. Voor een eventuele mondeling zienswijze kunt u contact opnemen met het projectteam Offem-Zuid, T (071-3660000).

 

Naar boven