Vastgesteld wijzigingsplan bestemming Westerweg 6, Schagen, gemeente Schagen 

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend, dat zij op 24-09-2019 hebben besloten tot wijziging van de bestemming van het perceel Westerweg 6, Schagen.

Inhoud wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders hebben gebruik gemaakt van de bevoegdheid de bestemming te wijzigen door de bestemming te wijzigen van ‘Groen’ naar ‘Maatschappelijk’ op grond van artikel 31.3 van de planregels van het bestemmingsplan “Woongebieden Kern Schagen”.

Ter inzage

Het besluit, het vastgestelde wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken

zijn met ingang van 16-10-2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.overheid.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.WPWKSWSWG-VA01 Voor het inzien van fysieke stukken kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0224-210 257.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen/NL.IMRO.0441.WPWKSWSWG-VA01

Beroep tegen de vaststelling

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

 

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan naar voren te brengen;

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep.

 

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan, in werking met ingang van de dag na die waarop de hiervoor genoemde beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien binnen de beroepstermijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimte van de gemeente Schagen, tel. 0224-210 257.

  

Schagen, 15-10-2019

Naar boven