Ontwerp bestemmingsplan Camping Ponderosa, Ulicoten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan Camping Ponderosa voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp bestemmingsplan betreft de uitbreiding van Camping Ponderosa met 2ha. De uitbreiding van de camping wordt gecombineerd met de aanleg van de ecologische verbindingszone rondom het uit te breiden deel van de camping. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0744.BPCampingPonderosa-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Camping Ponderosa ligt met ingang van 15 oktober 2019 tot en met 25 november 2019 voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Baarle-Nassau, postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau.

Het ontwerp bestemmingsplan Camping Ponderosa ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Baarle-Nassau. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.baarle-nassau.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@baarle-nassau.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.baarle-nassau.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker Ruud Krol, bereikbaar via tel.: 088-3821450.

 

Naar boven