Verleende evenementenvergunning voor Apfel-und Pherenfest 2.0

De burgemeester van de gemeente Vijfheerenlanden maakt bekend dat hij de volgende evenementenvergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening heeft verleend:

 

Op 10 oktober 2019 is een evenementenvergunning verzonden voor het organiseren van het evenement Apfel-und Pherenfest 2.0 op 9 november 2019 van 17.00 uur tot 01.00 uur op het adres Prinsengracht 79, 4233 EV te Ameide.

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na verzending bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Vijfheerenlanden. Het bezwaarschrift moet de volgende onderdelen bevatten: uw naam en adres, een aanduiding (het nummer) van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u het er niet mee eens bent, een ondertekening en de datum van ondertekening. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het College van Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.vijfheerenlanden.nl.

 

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking, daarvoor moet u een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

 

Naar boven