Gemeente Tubbergen - Voornemen uitschrijving uit de basisregistratie personen -

 

Als iemand niet meer woont op het adres waar hij/zij is geregistreerd, kunnen burgemeester en wethouders op grond van artikel 2.22 van de Wet basisregistratie personen deze persoon uitschrijven als zijnde “vertrokken uit Nederland”.

Uitschrijving kan tot gevolg hebben dat men geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kan aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning, kunnen worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om altijd op het juiste adres ingeschreven te staan.

Voordat burgemeester en wethouders iemand uitschrijven, maken zij hun voornemen daartoe bekend. Belanghebbenden kunnen dan gedurende vier weken na die bekendmaking hun zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders. Dat kan schriftelijk of mondeling via het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om uit te schrijven uit de basisregistratie personen:

Voorletter(s) en naam

Geboren

Adres van registratie

Uitschrijving per:

G.J. Hallink

27-10-1973

Diekersweg 11, Albergen

09-10-2019

 

-

Zienswijzen en bedenkingen

Inspraak is mogelijk en zienswijzen en bedenkingen kunnen worden ingediend op een moment dat er nog geen besluit is vastgesteld. Het gaat daarbij dus niet zozeer om rechtsbescherming maar om een zorgvuldige voorbereiding van het nog te nemen besluit.

-

Contactgegevens van de gemeente:

Adres: Raadhuisplein 1, 7651 CV Tubbergen / Postbus 30, 7650 AA Tubbergen

Telefoon: 0546- 628000 Fax: 0546- 628111 E- mail: gemeente@Tubbergen.nl

Naar boven