ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘KATWIJK NB, LIEFKESHOEK 43 EN 43A’

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Katwijk NB, Liefkeshoek 43 en 43a’ ter inzage wordt gelegd.

 

De locatie van het voormalige tankstation aan de Liefkeshoek 43/43a in Katwijk NB wordt herontwikkeld tot vier woonpercelen met vrijstaande woningen. De bestaande bedrijfswoning van het tankstation wordt een reguliere woning met daarachter een tuin.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van 16 oktober 2019 tot en met 26 november 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Cuijk tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.1684.BPKaLiefkeshoek43-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Herbegrenzing provinciale Verordening Ruimte

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken wordt gelijktijdig met de herziening van het bestemmingsplan een procedure doorlopen om de begrenzing van de provinciale verordening aan te passen, zodat de locatie binnen bestaand stedelijk gebied komt te liggen. Hiervoor wordt op basis van artikelen 4.11 en 38.5 van de Verordening ruimte een verzoek gedaan aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. De beoogde herbegrenzing is opgenomen op de verbeelding van het ontwerpbestemmingsplan. Tegen dit voornemen tot herbegrenzing kunt u van 16 oktober 2019 tot en met 26 november 2019 eveneens een zienswijze indienen op eerder genoemde wijze.

 

Cuijk, 15 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven