Afgifte vergunning PROFWIELERRONDE VEENENDAAL – VEENENDAAL CLASSIC 2019

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders hebben vergunning verleend voor de 34e internationale profwielerklassieker Veenendaal-Veenendaal Classic editie 2019 welke op woensdag 21 augustus 2019 plaatsvindt op en rond de Markt in Veenendaal.

 

Ook dit jaar is er weer sprake van een echte Veenendaal – Veenendaal profwielerkoers met de Start en Finish in Veenendaal!

 

Profwielerronde Veenendaal – Veenendaal Classic

 

Programma woensdag 21 augustus 2019

Het programma Wielerklassieker Veenendaal-Veenendaal dat in Veenendaal (doorkomsten centrum en finish) plaatsvindt ziet er als volgt uit:

  • 12.30 uur start heren op de Markt

  • 13.41 uur 1e doorkomst Kerkwijk

  • 14.33 uur 2e doorkomst Kerkwijk

  • 15.24 uur 3e doorkomst Kerkwijk

  • 16.15 uur 4e doorkomst Kerkwijk

  • 17.16 uur finish op de Kerkewijk

  

Afsluitingen van wegen

De Kerkewijk ter hoogte van de Finish is afgesloten tijdens de Finish tot en met de afbouw na de finish. Ook de kruising Raadhuisstraat/Kerkewijk zal tijdens de Finish tijdelijk worden afgesloten en direct na finish van de wielrenners weer voor verkeer worden opengesteld. Tijdens de diverse doorkomsten in Veenendaal dient men met enige vertraging in de doorstroming van verkeer rekening te houden.

De toegang tot het parkeerterrein De Lampegiet en parkeergarage Korenbeurs is deze dag gewoon geopend. De J.G. Sandbrinkstraat is vanaf dinsdag 20 augustus 2019 tot einde Wielerwedstrijden afgesloten voor  doorgaand verkeer.

De Kanaalweg zal op de kruising Kanaalweg/Kerkwijk gedurende de gehele dag afgesloten zijn.

 

Informatie/website

Zie voor meer informatie: www.veenendaal-veenendaal.nl

 

Bezwaarc lausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

 

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via een webformulier op het digitale loket van de gemeentewebsite (trefwoord: “bezwaar en beroep”). Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op onze site www.veenendaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Naar boven